Υγιεινή των δοντιών

Καλεσμένος: Χρήστος Λώλης, Χειρουργός Οδοντίατρος και Εμφυτευματολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Εμφυτευματολογίας στο Charles University στην Πράγα και Λέκτορας στο New York University.

Το χαμόγελο είναι η πιο χαρούμενη έκφραση του προσώπου μας, και βασικό στοιχείο γοητείας. Ας δούμε με ποιο τρόπο θα το κρατήσουμε ακέραιο και λαμπερό! Ένα χαμόγελο δεν στοιχίζει τίποτα, κι όμως είναι πολύτιμο. Σήμερα ενημερωνόμαστε κυρίως για τα οδοντικά εμφυτεύματα και για το πόσο σημαντική είναι τελικά η υγιεινή της οδοντοστοιχίας μας.

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>