Προνομιακό πακέτο ειδικών εξετάσεων για κάθε γυναίκα από το πρότυπο Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς

Προνομιακό πακέτο ειδικών εξετάσεων για κάθε γυναίκα από το πρότυπο Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς

7/12/2015                                                                                        23.30

 

Με προνομιακό πακέτο ειδικών εξετάσεων για κάθε γυναίκα, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center εγκαινιάζει ένα πρότυπο Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς, αναβαθμίζοντας το επίπεδο του καρδιολογικού ελέγχου στη χώρα μας.

Πρόκειται για το πρώτο Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς που λειτουργεί στην Ελλάδα, με εξειδικευμένη ιατρική ομάδα και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, το οποίο εγγυάται την έγκαιρη πρόληψη, ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των παθήσεων της γυναικείας καρδιάς.

Η λειτουργία του πρότυπου Κέντρου κρίθηκε αναγκαία, με δεδομένους τους αυξητικούς δείκτες καρδιαγγειακής νοσηρότητας που καταγράφονται και στις γυναίκες, ιδίως στη μετεμμηνοπαυσιακή φάση της ζωής τους. Τα υψηλότερα ποσοστά εμφραγμάτων και αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων στον γυναικείο πληθυσμό, εξάλλου, συνδέονται και με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες ζωής (εργασιακό στρες, κάπνισμα, αλλαγή του τρόπου διατροφής κ.α.), επιβάλλοντας διεθνώς μια νέα προσέγγιση στην προληπτική αντιμετώπισή τους και ειδική παρακολούθηση.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας του, το Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς, το οποίο διευθύνεται από τον κ. Ηλία Τσούγκο, Διευθυντή της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του ΕΝHC, προγραμμάτισε και παρέχει -κατόπιν ραντεβού- ένα στοχευμένο πακέτο εξετάσεων σε προνομιακή τιμή, από τις 7 έως 18 Δεκεμβρίου 2015.

Ειδικότερα, το προσφερόμενο πακέτο εξετάσεων καλύπτει:

1. Καρδιομεταβολικό ελέγχο, που περιλαμβάνει κλινική εξέταση από καρδιολόγο εξειδικευμένο στη γυναικεία καρδιά, ηλεκτροκαρδιογράφημα και εκτίμηση των παραγόντων κινδύνου όσον αφορά την καρδιακή λειτουργία.

2. Κλινική εξέταση από ειδικό διατροφολόγο, με αξιολόγηση διατροφικής συμπεριφοράς, τροποποίηση διατροφικών συνηθειών και τη χορήγηση εξειδικευμένων οδηγιών διατροφής.

3. Αξιολόγηση και προγραμματισμό ενδεικνυόμενης αθλητικής δραστηριότητας
από ειδικό γυμναστή, με παράλληλη χορήγηση πιστοποιητικού άθλησης.
Το πακέτο του τριπλού ελέγχου προσφέρεται στην ειδική τιμή των 40 ευρώ, ενώ ο μέσος χρόνος της επίσκεψης εκτιμάται σε μια ώρα. Επί ευρημάτων, εξάλλου, σε κάθε περίπτωση που θα απαιτηθεί περαιτέρω έλεγχος μετά τις αρχικές εξετάσεις, παρέχεται ειδικός καρδιολογικός έλεγχος με αιματολογικές, βιοχημικές και απεικονιστικές εξετάσεις, με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση των εξεταζόμενων.

Για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στο τηλέφωνο 210.6979272 (κατά τις ώρες 08.00 – 15.00) .

Έρρωσο
Σχετικά με τον Συγγραφέα
- Το “’Έρρωσο… να είσαι γερός” είναι µια… αστραπή υγείας, περνάει µηνύµατα & πληροφορίες υποσυνείδητα αφού είναι γρήγορο και κατατοπιστικό. Ο τηλεθεατής δεν… προλαβαίνει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κουραστεί… απλά και µόνο να ενηµερωθεί.

Έρρωσο

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>